2021. júl 07.

Evéstudatosság tréningsorozat

írta: élménylabor
Evéstudatosság tréningsorozat

Az I. szint elsajátítására júliusban két alkalmat szervezünk:
Szeptember 18. 10.00 -14.00 óráig 
Helyszín: Budapest, Blaha Lujza tér közelében 
Az emberi személyiség ilyen rövid idő alatt nem volt képes alkalmazkodni az utóbbi néhány évtizedben történt hatalmas társadalmi változásokhoz, amely többek között a fogyasztói társadalom által kínált folyamatos túlingerléssel, a könnyen és azonnal hozzáférhető ételekkel jellemezhető.
A számos életmódváltó program mellett egyre inkább előtérbe kerülnek a tudatosság növelésére irányuló ún. mindfulness módszerek: a tudatos jelenlét alapú stresszcsökkentés és az evéstudatossági tréning.
Ez a mi missziónk.
pexels-shvets-production-7193885.jpg
Ezért összeállítottunk egy 5 szintből álló tréningsorozatot, amely ötvözi a modern gasztropszichológiai kutatásokat, a mindfulness módszertanát és a 2500 éves zen hagyományt, amelynek elsajátításával sokkal többet érhetsz el, minthogy a testsúlyod ideálissá válik: a tudatosság mesterévé válhatsz, amely nem csupán a táplálkozás területén alkalmazható, hanem életed bármely feladatánál előhívhatod.
pexels-darina-belonogova-7208692.jpg
A 4 órás program alatt átadjuk az evéstudatosság alapjait és mivel működésünk alapelve a gyakorlás, ezért mindezt evés közben tesszük.
A 4 óra alatt 4 könnyű és különleges fogást szolgálunk fel, amelyek segítségével megismerheted, megértheted és megtanulhatod az evéstudatosság alapjait.
Ez a tréning alapjaiban tér el szinte minden megszokott tréningtől, hiszen már az étel elfogyasztásának helyszíne és módja sem hétköznapi. Hiszünk azonban abban, hogy az itt tanultakat kiválóan tudod alkalmazni majd a hétköznapjaidban, ehhez viszont szükség lesz a komfortzóna elhagyására.
pexels-teona-swift-6874183.jpg
Az I. szint célja ismerkedés az alapelvekkel és magával a szemléletmóddal, valamint az alapelvek gyakorlatba való átültetése.
Jelentkezési határidő: szeptember 10. 
Jelentkezés: elmenylabor@gmail.com
Ára: 15 000 forint/fő
Szeretettel várunk!
Horváth Norbert, Az érzelmi evés szakértője
Kiss Natália, Lélekóvó Konyha
Szólj hozzá